Stel alle vragen die je hebt. Krijg alle uitleg die je nog miste. Tijdens de individuele examentraining heb je 4 of 6 uur lang de tijd om met een vakdocent te werken aan wat jij belangrijk vindt. Het formuleren van je antwoord of het oefenen van je examenopgaven, we doen alles wat nodig is, zodat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen het tentamen of examen in kan gaan.

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken met onze studieflow, zodat je tussendoor zelfstandig een examen kan oefenen of opgaven kan maken. Dan kan je daarna met de docent één-op-één het examen bespreken.


Informatie en tarieven


Blokken met een vakdocent

4 uur individueel aan de slag met een vakdocent. Je kunt al je vragen stellen, maar ook uitleg krijgen en oefenen. Na 4 uur weet je precies hoe je ervoor staat, wat je thuis nog moet doen of waar we nog verder aan kunnen werken.

Deze blokken zijn van 09.00 tot 13.00 uur of van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten zijn € 150,00 per blok.

Examenbootcamp 6 uur

Je start met individuele begeleiding waarin je uitleg krijgt en je terecht kunt met al je vragen. Daarna ga je aan de slag met examenopgaven. Je kunt een heel examen oefenen of bepaalde onderdelen daarvan. Ten slotte ga je weer met de docent aan de slag. Opgaven en uitwerkingen worden besproken, je aanpak geëvalueerd en moeilijke onderwerpen nogmaals uitgelegd.

Een examenbootcamp van 6 uur wordt gepland van 09.00 tot 15.30 uur of van 11.00 tot 17.30 uur. De kosten zijn € 179,00 per vak.

Examenbootcamp 4 uur

Je begint met het oefenen van opgaven. Als je er al aan toe bent, maak je een (deel van een) examen. Op deze manier weten we heel precies wat je al wel en wat je nog niet beheerst. Tijdens het tweede deel van de bootcamp bespreek je de opgaven en je aanpak met de vakdocent. Er is ruimte voor uitleg en je kunt terecht met al je vragen.

Een examenbootcamp van 4 uur wordt gepland van 11.00 tot 15.30 uur of van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten zijn € 109,00 per vak.

Studieflow

Is het thuis onrustig of zit de bieb vol? In aanloop naar de eindexamens bieden wij je in de maanden april en mei  een rustige studieplek. Om voor een goede studieflow te zorgen, is er ook altijd een coach aanwezig. Loop je vast? Wil je even sparren? Twijfel je ineens? We bieden steun, helpen bij de planning en zorgen voor lunch en een goede sfeer.

Onze studieruimtes zijn vrijwel dagelijks van 11.00 tot 15.30 uur beschikbaar. De kosten zijn € 25,00 per keer.
Wil je onbeperkt gebruik maken van Studieflow dan betaal je € 139,00 voor toegang tijdens de gehele examenperiode.

Schrijf je nu in!

Behoefte aan extra uitleg of leerritme tijdens de lockdown? Geen stress of discussie thuis?
Meld je aan voor onze online begeleiding