Online huiswerkbegeleiding

Wat houdt de dienst in?
Online huiswerkbegeleiding betekent een goede planning en regelmatig (vakinhoudelijke) begeleiding gedurende de week. Omdat wij in contact staan met alle scholen in de regio, weet onze studiebegeleider uitstekend bij te sturen en uw kind te adviseren en van uitleg te voorzien. We maken gebruik van ons eigen online-systeem, veilig en makkelijk in gebruik.
In deze tijd kan het zo maar gebeuren dat uw kind het spoor bijster is en het overzicht niet meer heeft. Met de online huiswerkbegeleiding helpen wij uw kind verder.

Voor wie?
Leerlingen die het lastig vinden om thuis aan de slag te gaan. Met de planning en de duidelijke taken kan uw kind elke dag het huiswerk maken. Tijdens de weekstart bespreekt uw zoon of dochter voor welke vakken hij/zij deze week wat 1-op-1-tijd nodig heeft. Deze 2 blokken worden dan ingepland bij onze (vak-)docenten.

Voor wie niet?
Leerlingen die uitstekend kunnen plannen, thuis zelfstandig werken en alleen hulp nodig hebben bij 1 of 2 vakken. Deze leerlingen hebben meer baat bij online bijles.

Kosten
Online huiswerkbegeleiding kost € 231,50 per maand (per week 1 opstartgesprek + 2 begeleidingsmomenten).

Meer informatie over onze online begeleiding?
Mail naar online@pios.nl of bel naar 035-621 70 91. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Onze online-begeleiding

✓ Altijd één op één

✓ Alle vakken en alle niveaus

✓ Voor 12.00 uur aangemeld? Dezelfde dag een telefonische intake

✓ Onze experts staan voor u klaar


Vul contactformulier in