Herexamenbegeleiding

Herexamen? Wij kunnen je helpen!

Een herexamen is niet leuk en vaak een behoorlijke tegenvaller. Aan de andere kant geeft het je wel de mogelijkheid om alsnog je diploma te halen!

Herexamenbegeleiding, ook in het weekend

Bereid je herexamen zo goed mogelijk voor met één van onze vakdocenten en ga met maximaal zelfvertrouwen naar je herexamen!

Van vrijdag 11 juni t/m vrijdag 25 juni 2021 is er dagelijks, dus ook op zaterdag én zondag, ondersteuning mogelijk. We spreken een individueel programma met je af dat precies past bij wat jíj nodig hebt.

Kies de hulp waar jij het meest aan hebt, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Ook al moet je ‘slechts’ een paar tienden omhoog, elke hulp telt en wij helpen je verder!


Herexamenbegeleiding

Kies je begeleidingsvorm(en) en meld je aan!


Herexamenbootcamp 6 uur

Je start met individuele begeleiding waarin je uitleg krijgt en je terecht kunt met al je vragen. Daarna ga je aan de slag met examenopgaven. Je kunt een heel examen oefenen of bepaalde onderdelen daarvan. Ten slotte ga je weer met de docent aan de slag. Opgaven en uitwerkingen worden besproken, je aanpak geëvalueerd en moeilijke onderwerpen nogmaals uitgelegd.

Een examenbootcamp van 6 uur wordt gepland van 09.00 tot 15.30 uur of van 11.00 tot 17.30 uur. De kosten zijn € 209,00 per vak.

Herexamenbootcamp 4 uur

Je begint met het oefenen van opgaven. Als je er al aan toe bent, maak je een (deel van een) examen. Op deze manier weten we heel precies wat je al wel en wat je nog niet beheerst. Tijdens het tweede deel van de bootcamp bespreek je de opgaven en je aanpak met de vakdocent. Er is ruimte voor uitleg en je kunt terecht met al je vragen.

Een examenbootcamp van 4 uur wordt gepland van 11.00 tot 15.30 uur of van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten zijn € 135,00 per vak.

Blokken met vakdocent

4 uur individueel aan de slag met een vakdocent. Je kunt al je vragen stellen, maar ook uitleg krijgen en oefenen. Na 4 uur weet je precies hoe je ervoor staat, wat je thuis nog moet doen of waar we nog verder aan kunnen werken.

Deze blokken zijn van 09.00 tot 13.00 uur of van 13.30 tot 17.30 uur. De kosten zijn € 179,00 per blok.

Meld je tijdig aan!

Neem contact met ons op zodra je weet welk herexamen je gaat maken. Dit kan via onderstaand aanmeldformulier of bel naar PIOS Bussum op 035-693 18 91 of stuur een e-mail naar examentraining@pios.nl.

Na je aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou (en/of je ouders) op om een plan te maken. We spreken dan de dagen, tijden en het programma af.

Met vertrouwen naar je herexamen en je diploma!


Aanmeldformulier herexamenbegeleiding

Herexamen? Wij helpen je!
Mail of bel direct!