< Terug naar de homepagina

Examen bootcamp

Je bent er bijna! De laatste spannende loodjes van jouw middelbare schoolperiode komen eraan. Kan jij hulp gebruiken bij de voorbereiding van je eindexamens? Wij staan voor je klaar met examenbegeleiding tijdens de voorjaarsvakantie, meivakantie, weekenden en gedurende de hele examenperiode.

Tijdens onze begeleiding word je individueel begeleid. Door 1 op 1 te werken kunnen we het programma namelijk inhoudelijk en qua aanpak geheel aan jouw niveau, tempo en specifieke wensen aanpassen:

  • Wil jij bijv. de stof globaal herhalen om de puntjes op de ‘i’ zetten?

  • Zijn sommige onderwerpen of vaardigheden onvoldoende op niveau of heb je een achterstand?

  • Vind je het vooral heel spannend om examen te doen?

  • Wil je oefenen met het formuleren van je antwoorden?

Als je ons laat weten voor welke vakken je ondersteuning nodig hebt en wat jouw uitdagingen zijn, adviseren wij je graag verder over de mogelijkheden. Direct inschrijven kan uiteraard ook.

Je kunt kiezen uit vier verschillende vormen van examenbegeleiding:

Blokken met een vakdocent (van 9.00 tot 13.00 of van 13.30 tot 17.30 uur) € 147,50

4 uur individueel aan de slag met een vakdocent. Je kunt al je vragen stellen, maar ook uitleg krijgen en oefenen. Na 4 uur weet je precies hoe je ervoor staat, wat je thuis nog moet doen of waar we nog verder aan kunnen werken.

Examenbootcamp 6 uur (van 9.00 tot 15.30 of van 11.00 tot 17.30) € 169,-

Je start met individuele begeleiding waarin je uitleg krijgt en je terecht kunt met al je vragen. Daarna ga je aan de slag met examenopgaven. Je kunt een heel examen oefenen of bepaalde onderdelen daarvan. Tenslotte ga je weer met de docent aan de slag. Opgaven en uitwerkingen worden besproken, je aanpak geëvalueerd en moeilijke onderwerpen nogmaals uitgelegd.

Examenbootcamp 4 uur (van 11.00 tot 15.30 of van 13.30 tot 17.30) € 99,-

Je begint met het oefenen van opgaven. Als je er al aan toe bent, maak je een (deel van een) examen. Op deze manier weten we heel precies wat je al wel en wat je nog niet beheerst. Tijdens het tweede deel van de bootcamp bespreek je de opgaven en je aanpak met de vakdocent. Er is ruimte voor uitleg en je kunt terecht met al je vragen.

Studieflow (in de examenperiode vrijwel dagelijks van 11.00 tot 15.30 uur)
€23,50 per dagdeel of onbeperkt in de examenperiode voor €129,- .

Is het thuis onrustig of zit de bieb vol? In de aanloop naar de examens bieden we een rustige studieplek. Om voor een goede studieflow te zorgen is er ook altijd een coach aanwezig. Loop je vast? Wil je even sparren? Twijfel je ineens? We bieden steun, helpen bij de planning en zorgen voor de lunch en een goede sfeer.

Voor advies of inschrijven kan je een mail sturen naar de vestiging van jouw keuze (hilversum@pios.nl, bussum@pios.nl, laren@pios.nl, baarn@pios.nl).