< Terug naar de homepagina

GOEDE START OP DE HUIZERMAAT

Sinds september zijn wij dagelijks op de Huizermaat aanwezig. Het aantal leerlingen dat begeleiding bij ons volgt groeit en er wordt hard gewerkt aan het zelfvertrouwen, de studievaardigheden en de resultaten van de leerlingen. We voelen ons erg welkom op school en we merken dat de sfeer goed aansluit bij onze positieve aanpak.

Leren leren én vakinhoud
Bij onze huiswerkbegeleiding op school ligt de nadruk op het ‘leren leren’. Op de Huizermaat helpen we ook waar nodig met het verbeteren van de vakinhoud. Wij helpen bij het vinden van een juiste aanpak van het maak- en leerwerk en we overhoren de geleerde lesstof. Wij zorgen voor een rustige leeromgeving, waarbij de leerling geconcentreerd kan werken. Dit is voor leerlingen die snel afgeleid zijn ideaal: het schoolwerk wordt onder begeleiding gemaakt, geleerd en overhoord. Thuis is er weer rust en vaak minder discussie.

Starten of meer weten?
Zit je ook op de Huizermaat en wil je extra hulp bij je huiswerk? Of wekelijks een bijles voor een moeilijk vak? Neem contact op met Alison Fagel via huizermaat@pios.nl. We maken graag kennis en adviseren je over hoe je met onze hulp – en op termijn weer helemaal zelf – vooruitgang kan boeken.