< Terug naar de homepagina

Maak een goede start!Een goede start van het schooljaar is vaak het halve werk. Het zorgt er voor dat je direct in de juiste ‘flow’ zit en dat de eerste resultaten goed zijn. Dit werkt motiverend en geeft positieve energie en zelfvertrouwen. En voorkomt vaak ook de voor iedereen vervelende huiswerkdiscussie thuis.

Maak de juiste keuze

Wij maken graag afspraken over wat een goede start betekent. Voor de ene leerling is dit 3 of 4 middagen per week huiswerkbegeleiding, voor een ander vakgerichte bijles(sen) of remedial teaching of onze unieke vakgerichte (examen)begeleiding die wij op veel vestigingen 's avonds geven.

Nu aanmelden, begin schooljaar overleggen

Wij ontvangen graag uw aanmelding via onze website, e-mail of telefoon. Vanaf 27 augustus zijn we er weer om met u de precieze begeleiding af te stemmen. In de week van 27 augustus en 3 september is het ook mogelijk in onze vestigingen binnen te lopen om afspraken te maken over de begeleiding (dagen, tijden, etc.) of kennis te maken als u nog geen ervaring heeft met onze begeleiding. Onze experts (docenten , remedial teachers, orthopedagogen) zijn aanwezig om met u mee te denken en u te adviseren.

Wij wensen u een mooie zomer toe!