< Terug naar de homepagina

Maak een goede start in 2017!

Een goede start van het schooljaar is vaak het halve werk. Het zorgt er voor dat je direct in de juiste 'flow' zit en dat de eerste resultaten goed zijn. Dit werkt motiverend en geeft positieve energie en zelfvertrouwen. En voorkomt vaak ook de voor iedereen vervelende huiswerkdiscussie thuis.


 


Maak de juiste keuze


Wij maken graag afspraken over wat een goede start betekent. Voor de ene leerling is dit 3 of 4 middagen per week huiswerkbegeleiding, voor een ander vakgerichte bijles(sen) of remedial teaching of onze unieke vakgerichte (examen)begeleiding die wij op veel vestigingen 's avonds geven. 


 


PIOS Startweek


In de week van 4 tot 8 september organiseren we de PIOS Startweek. Op verschillende dagen is het dan mogelijk in onze vestigingen binnen te lopen om afspraken te maken over de begeleiding (dagen, tijden, etc.) of kennis te maken als u nog geen ervaring heeft met onze begeleiding. Ook organiseren we enkele inspirerende en nuttige workhops waar u en of uw zoon/dochter aan mee kunt doen. Onze experts (docenten , remedial teachers, orthopedagogen) zijn aanwezig om met u mee te denken en u te adviseren.


 


Wij wensen u een mooie zomer toe!