< Terug naar de homepagina

WIJ ZIJN OPEN IN DE HERFSTVAKANTIE!

Elke middag open in Hilversum en Bussum

Lekker vakantie vieren maar toch ook zeker weten dat je al het huiswerk voor na de vakantie alvast op orde hebt en kunnen oefenen voor die aanstaande toetsweek? Kom dan in de herfstvakantie naar PIOS! We zijn van maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober elke middag open van 14 tot 18 uur. Tarief: € 35,- per middag of € 100,- voor onbeperkte toegang in de herfstvakantieweek.

Bring-a-friend!

Neem een vriend of vriendin mee en ga allebei aan de slag. Zit je in de boven- of onderbouw, ken je PIOS al of nog niet? Iedereen is in de herfstvakantie van harte welkom. Tarief: ‘middagje kennismaken’: gratis. Bevalt het en ga je na de herfstvakantie bij ons van start? Dan vervalt het eenmalig inschrijfgeld van € 50,-.

Extra voor onderbouwers: TRAINING STUDIEVAARDIGHEDEN (25 of 26 oktober)

Voor leerlingen uit de onderbouw bieden we een training aan waarbij we nader ingaan op de studievaardigheden van de verschillende vakken. Heb je moeite met plannen of juist het leren van de Engelse woorden? Welke strategieën kan je gebruiken om beter te leren? Meld je aan voor de training op woensdag 25/10 (10.00-12.00 uur in Bussum of 14.00-16.00 uur in Hilversum) of op donderdag 26/10 (14.00-16.00 uur in Bussum of 10.00-12.00 uur in Hilversum). Tarief: gratis!

Speciaal voor bovenbouwers ‘BLOKKEN MET VAKDOCENT’ (9.00-13.00/13.30-17.30 uur)

Voor leerlingen die met één van onze vakdocenten hun SE-stof willen doornemen voor de aankomende SE- of toetsweek bieden wij de gehele herfstvakantie individuele trainingen aan van 4 uur. Dit kan voor elk vak! We gaan diep op de leerstof in en werken aan het goed formuleren van je antwoorden. Stel al je vragen en oefen met examenvraagstukken. Wil je met klasgenoten samen in een groepje? Dat kan, we delen jullie graag in bij een vakdocent die de stof in jouw eigen ‘miniklasje’ nog eens doorneemt en met jullie oefent. Tarief: € 139,- per blok individueel of € 59,- p.p. bij deelname in een groepje (3-5 leerlingen).

MELD JE NU AAN!

PIOS Bussum, Herenstraat 51, aanmelden via bussum@pios.nl

PIOS Hilversum, Oude Torenstraat 41, aanmelden via hilversum@pios.nl