Maak een goede start!

Maak een goede start!

Schrijf nu in voor het nieuwe schooljaar!

Na een bijzonder schooljaar met een tijdelijke sluiting van scholen en veel online begeleiding is het nu (bijna) zomervakantie. Tijd om even te ontspannen én om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe schooljaar.

Meer dan ooit adviseren wij om direct in september, als de scholen weer beginnen, een goede start te maken, want dat heeft veel voordelen. Door het thuis op afstand leren zijn misschien studievaardigheden weggezakt en is het lastiger om weer in het juiste (school)ritme te komen. Een goede start geeft daarnaast minder discussie thuis én er komen goede eerste resultaten, die motiveren om zo door te gaan.

We zien dat leerlingen die met onze hulp starten, het hele schooljaar met zelfvertrouwen hun werk doen. Ook als ze inmiddels afbouwen of weer op eigen kracht verder kunnen. Daarom ligt in de eerste weken van het nieuwe schooljaar de nadruk op het aanleren van studievaardigheden.

Verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan nu aan!

Als u zich nú aanmeldt via het onderstaande formulier, is uw zoon en/of dochter verzekerd van een plekje in één van onze vestigingen. Na uw aanmelding neemt de Vestigingsmanager van de gekozen locatie zo spoedig mogelijk contact met u op om de details (dagen en frequentie) verder af te stemmen.

Aanmeldformulier

Met het invullen van dit aanmeldformulier verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en kennis genomen te hebben van onze privacyverklaring, zoals vermeld op deze website. Na uw aanmelding vindt nog overleg plaats over de exacte invulling (frequentie, dagen en tijdstippen) van de begeleiding.

Meld je nu al aan en wees verzekerd van een plekje in september!