Maak een goede start!

Maak een goede start!

Schrijf nu in voor het nieuwe schooljaar!

Hoewel het nu volop zomervakantie is, moet er toch ook naar de periode daarna gekeken worden. Want voordat je het weet, staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur.

Maak dit schooljaar meteen een goede start! Dat biedt namelijk de rest van het jaar veel voordelen. En wij helpen daarbij uiteraard! Door de zomervakantie en het op afstand leren in het afgelopen schooljaar zijn misschien weer wat studievaardigheden weggezakt. Het (school)ritme is na weken ontspanning ook weer lastig op te pakken. Allemaal redenen waarom een goede start aan te raden is. Het geeft ook minder discussie thuis én er komen goede eerste resultaten, die motiveren om zo door te gaan.

We zien dat leerlingen die met onze hulp starten, het hele schooljaar met zelfvertrouwen hun werk doen. Ook als ze inmiddels afbouwen of weer op eigen kracht verder kunnen. Daarom ligt in de eerste weken van het nieuwe schooljaar de nadruk op het aanleren van studievaardigheden.

Verzekerd zijn van een plek? Meld je dan nu aan!

Als u zich nú aanmeldt via het onderstaande formulier, is uw zoon en/of dochter verzekerd van een plekje in één van onze vestigingen. Na uw aanmelding neemt de Vestigingsmanager van de gekozen locatie zo spoedig mogelijk contact met u op om de details (dagen en frequentie) verder af te stemmen.

Aanmeldformulier

Met het invullen van dit aanmeldformulier verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en kennis genomen te hebben van onze privacyverklaring, zoals vermeld op deze website. Na uw aanmelding vindt nog overleg plaats over de exacte invulling (frequentie, dagen en tijdstippen) van de begeleiding.