PIOS Laren – Smeekweg

Oudere generaties kennen het als kroeg, wij hebben het karakteristieke pand met 148 kleine raampjes omgetoverd tot studieruimte. Leerplezier en keihard werken gaan samen op deze sfeervolle locatie niet ver van het centrum van Laren. Op deze vestiging staat een enthousiast team van begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen maken we dat moeilijke vak weer leuk, want alles wat je met plezier leert vergeet je nooit meer.

Praktische informatie

De studiebegeleiding kan zowel in de middag als in de avond. De middagbegeleiding is van maandag t/m donderdag van 14:00 uur tot 18:00 uur. De avondbegeleiding wordt gegeven op de maandagavond en de woensdagavond van 18:30 uur t/m 21.00 uur.

De begeleiding duurt maximaal 2,5 uur met tussendoor een korte pauze. Als de leerlingen binnenkomen staat er thee, limonade en koek klaar. De begeleiders staan de gehele tijd klaar voor alle leerlingen.

Ben je benieuwd? Neem dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Al jaren waren we op zoek naar vakgerichte begeleiding in een kleine groep. Tijdens de exact-avond op de vestiging in Laren kan Julia in 2,5 uur al haar vragen stellen voor wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Voor haar de perfecte oplossing. Ze slaat geen enkele avond over. Ze is helemaal happy!

Moeder van Julia (4 havo)


Adres

Smeekweg 31
1251 VH Laren
035 – 538 20 88
laren@pios.nl

Contact

Openingstijden

Maandag:
14.00 - 21.00 uur
Dinsdag:
14.00 - 18.00 uur
Woensdag:
14.00 - 21.00 uur
Donderdag:
14.00 - 18.00 uur
Vrijdag:
op afspraak
Zaterdag:
op afspraak
Zondag:
op afspraak

ContactformulierBinnenkort een vrijblijvend intake-gesprek plannen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact op. Tot snel!