Maak een goede start!

Maak een goede start!

Schrijf je nu in voor onze begeleiding!

Bij Pios geloven wij in de leerkracht van kinderen. Soms is daar een steuntje in de rug bij nodig. Daarom zijn wij er.

Wij leren studievaardigheden waar je je hele schoolcarrière en daarna profijt van hebt!

We zien dat leerlingen die met onze hulp starten, het hele schooljaar met zelfvertrouwen hun werk doen. Ook als ze inmiddels afbouwen of weer op eigen kracht verder kunnen. Daarom ligt in de eerste weken van het nieuwe schooljaar de nadruk op het aanleren van studievaardigheden.

Wil je graag leren hoe je je huiswerk goed en op tijd afkrijgt en hoe je het beste toetsen en so’s kunt voorbereiden? Tijdens de huiswerkbegeleiding geven de begeleiders uitleg en ze beantwoorden al je vragen. Samen werken jullie toe naar het moment dat je het (weer) helemaal zelfstandig kan. De nadruk ligt op plannen, leren leren en overhoren en we zorgen er bovendien voor dat je de stof goed snapt. Als je naar huis gaat, is je werk voor de volgende dag af of hoef je alleen nog de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Naast huiswerkbegeleiding bieden wij op nog veel meer manieren begeleiding voor een bloeiende schooltijd.

Interesse gekregen? Meld je dan nu aan!

Als u zich aanmeldt via het onderstaande formulier, is uw zoon en/of dochter verzekerd van een plekje in de huiswerkbegeleiding op een van onze vestigingen. Na uw aanmelding neemt de Vestigingsmanager van de gekozen locatie zo spoedig mogelijk contact met u op om de details (dagen en frequentie) verder af te stemmen. Interesse in andere vormen van begeleiding? Dan neemt de vestigingsmanager zo snel mogelijk contact op om samen te kijken naar wat het meest passend is.

Aanmeldformulier

Met het invullen van dit aanmeldformulier verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en kennis genomen te hebben van onze privacyverklaring, zoals vermeld op deze website. Na uw aanmelding vindt nog overleg plaats over de exacte invulling (frequentie, dagen en tijdstippen) van de begeleiding.