Wanneer het plannen en organiseren van je huiswerk je zelf goed af gaat. De stof van het overgrote deel van je vakken geen probleem vormt, maar wanneer het net met dat ene vak of onderdeel van een vak niet wil lukken, dan is een wekelijkse bijles voor jou de uitkomst.

Tijdens een bijles heb je een docent een uur lang helemaal voor jezelf. Je kunt heel gericht aan de slag met het vak of vakonderdeel dat jij wilt verbeteren. Samen stellen we doelen en maken we een plan van aanpak. We hebben de kennis in huis voor alle vakken en niveaus en helpen je zowel je resultaten te verbeteren als je zelfvertrouwen te vergroten.

Bijlessen kunnen, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze docenten, zowel ’s ochtends (tijdens tussenuren), ’s middags als ’s avonds gepland worden. En uiteraard ook in het weekend.

Volg je al een vorm van begeleiding bij ons en heb je daarnaast voor 1 of 2 keer een bijles nodig? Dan gaan we flexibel om met de aanvragen en plannen we, waar mogelijk, zo’n eenmalige bijles graag voor je in.

Neem (vrijblijvend) contact op voor meer informatie en/of kijk bij de vestiging van je keuze voor tarieven en mogelijkheden.


Contactformulier