PIOS Baarn – Waldheim-mavo

Speciaal voor leerlingen van de Waldheim-mavo zijn wij dagelijks op school aanwezig voor huiswerkbegeleiding. Het bevlogen team helpt op de Waldheim-mavo in Baarn de leerlingen met hun studievaardigheden en zelfvertrouwen. Samen met de leerling bepalen we wat hij of zij nodig heeft om goed te kunnen leren. Samen laten we graag zien hoe je met meer zelfvertrouwen je resultaten kan verbeteren.

Praktische informatie

De huiswerkbegeleiding op school wordt van maandag t/m donderdag gegeven van 14:00 – 17:00 uur. Leerlingen komen na hun laatste les naar ons toe en hierbij houden vanaf dit jaar rekening met het flex-rooster van de leerlingen.

Als de leerlingen binnenkomen staat er thee, limonade en koek klaar. De begeleiders staan klaar voor de leerlingen om de juiste ondersteuning te bieden.

Stefan heeft in de afgelopen maanden dankzij jullie geleerd om gedisciplineerd te werken. Wij hebben de begeleiding naar tevredenheid afgenomen.

Wij zijn jullie ook dankbaar voor het meedenken en flexibiliteit in het verzetten van afspraken; rekening houdend met zijn sport.

Vader van Stefan (3 mavo)


Adres

Torenlaan 81
3742 CS Baarn
06 10 79 96 66
waldheim@pios.nl

Contact

Openingstijden

Maandag:
14.00 - 17.00 uur
Dinsdag:
14.00 - 17.00 uur
Woensdag:
14.00 - 17.00 uur
Donderdag:
14.00 - 17.00 uur
Vrijdag:
gesloten
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten

Contactformulier

Binnenkort een vrijblijvend intake-gesprek plannen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen contact op. Tot snel!