Visie

Onze visie

Zelfvertrouwen brengt ieder kind verder

Met plezier naar school en je ontwikkelen, je talent ontdekken, op weg gaan naar een rol in de maatschappij waarin je waardevol bent, dat is waar het om gaat. Dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Dat doen we in het aanvullend en ondersteunend onderwijs dat wij geven op verschillende locaties voor studiebegeleiding.

“Zelfvertrouwen en motivatie zijn sleutelwoorden in onze begeleiding, betere resultaten het gevolg”

PIOS Studiebegeleiding
Bij PIOS Studiebegeleiding geloven we al ruim 20 jaar in de leerkracht van kinderen. Om optimaal te kunnen presteren heeft een kind zelfvertrouwen nodig. Om goede resultaten te kunnen halen, richten we ons op een duurzame verbetering van de leerprestaties. Door naast de stof van vandaag, elk kind vooral te motiveren en leren leren. Ons doel? Zelfstandig lerende leerlingen die ook als het even tegenzit zélf weten hoe ze verder kunnen. Leren kun je leren.

Je schooltijd is misschien wel de meest bepalende en vormende tijd van je leven. Kinderen ontwikkelen zich tot jongvolwassenen. Het is prachtig om te zien hoe onderwijsprofessionals en andere betrokkenen elke dag in en om de school werken met leuke, uitdagende en kwetsbare leerlingen aan hun toekomst. De verschuiving van kennis naar vaardigheden en naar het helpen vinden van een bij elk kind passende ‘levenshouding’ is mooi én ingewikkeld. Wij dragen er graag aan bij.

Lyceo Extra
Samen met onze kennispartner Lyceo zetten we ons actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Vanuit het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Zoals bij Sandra. Wat we nog meer doen? Dat lees je hier.


 

Kom werken bij PIOS

Ons doel? Zelfstandig lerende leerlingen die ook als het even tegenzit zélf weten hoe ze verder kunnen. Wil jij hieraan bijdragen? Kijk dan bij onze vacatures.


Vacatures